In memoriam Bram in ’t Hout

Bram in ’t Hout, ons oudste tuinlid

15 september 1920 –  28 juni 2018

 

 

Het ATV Bestuur deelt dit droevige bericht met u, waarbij het memoriam door de oud-voorzitter is geschreven. Voor details vindt u onderaan de rouwkaart.

 

In memoriam Abraham in ’t Hout

Met verdriet nam ik vanochtend kennis van het toch nog onverwachte overlijden van de nestor van onze vereniging, de heer Abraham in’t Hout in de leeftijd van 97 jaar en meer dan 54 jaar lid van ATV Kweeklust.

Via zijn dochter Lia werd ik de laatste tijd op de hoogte gehouden van zijn wederwaardigheden en proefde daaruit een steeds verder afnemend leven, helaas ook van zijn geestelijke vermogens.

Sinds het overlijden van zijn vrouw Corrie was mijn relatie met Bram erg goed, we overliepen elkaar zeker niet maar toch waren er contacten, die altijd even plezierig waren met deze integere, humorvolle en altijd vriendelijke “verhalenverteller”, die uiteraard altijd over vroeger gingen.

Dergelijke verhalen verveelden nooit en waren altijd waarheidsgetrouw en amusant.

Enkele jaren geleden mocht ik als voorzitter Bram nog huldigen, tezamen met 4 andere oude getrouwe leden van Kweeklust in verband met hun 50-jarig lidmaatschap van Kweeklust.

Dat was een plezierige en waardevolle aangelegenheid, waarbij aan de jubilarissen/essen een ingelijst diploma namens de vereniging werd uitgereikt en dat kennelijk zeer werd gewaardeerd, getuige de reacties daarop en een fraai bloemstuk dat aan hen werd uitgereikt.

De heer van Meenen, oud voorzitter Kweeklust.

 

 

Bijgevoegd: de rouwkaart