Opening seizoen 2023

Opening tuinseizoen 2023

 

 

Wij kijken er allen naar uit: het begin van het tuinseizoen 2023. Op 1 april is het zover. In verband daarmee vragen wij uw aandacht voor de volgende zaken:

 

Hervatting vuilophaaldienst

Vanaf maandag 3 april 2023 zullen de vrijwilligers elke maandag vanaf 09.30 uur weer vuilnis bij de tuinen ophalen. Hoe was het ook alweer?

Groenafval in OPEN zakken. Grotere takken en dergelijke zelf naar groenbak sjouwen. Diameter tot 4 cm kan verhakseld worden: neerleggen bij composthoop volgens de aldaar aangegeven aanwijzingen. Groenafval zonder onkruid (gras etc.) mag ook op de composthoop.

Huisvuil in GESLOTEN zakken. Geen scherpe voorwerpen of gevaarlijke stoffen in de zakken.

Glas en papier zelf wegbrengen naar de gele en blauwe container.

Gasflessen en aarde bestellen

Gasflessen en aarde kunnen worden besteld door een briefje te deponeren in de witte brievenbus bij de garage van Gerard Donkersloot. Op Maandagen en Donderdagen worden deze bezorgd op de tuinen. Op de overige dagen moet men de bestelling zelf afhalen bij de garage. Het is verstandig een reserve gasfles in voorraad te hebben. De bestelling graag afrekenen bij Gerard Donkersloot of bij een van de andere vrijwilligers.

ALV 2023

De algemene ledenvergadering vindt plaats op zondag 23 april 2023 om 11.00 uur in de kantine. Op korte termijn zullen de agenda en vergaderstukken aan u worden verzonden.

 

Kweeklust 70 jaar

Op zaterdag 13 mei 2023 viert Kweeklust zijn 70ste verjaardag. Wij organiseren die dag van 14.00 tot 17.00 uur een feestelijke bijeenkomst in en rond het verenigingsgebouw. Een officiële uitnodiging volgt nog in de loop van april.

 

Tuinschouw 2023

De tuinschouw zal dit jaar weer medio mei plaatsvinden. De ligusterhaag hoeft bij de eerste schouw nog niet te zijn gesnoeid (zodat de bijen zich tegoed kunnen doen aan de bloesem). Zodra de haag is uitgebloeid, moet deze wel worden gesnoeid.

 

Plantjesruildag

De Plantjesruildag vindt plaats op zaterdag 3 juni van 10.00-12.00 uur op het terras bij de kantine.

 

Proeverij

De proeverij is op zondag 3 september.

 

Tenslotte: binnenkort zal de boekenkast weer bij de kantine worden geplaatst.

 

Het bestuur van ATV Kweeklust