Storm en nog eens storm

wat betekende dat voor ons complex?

 

Stormachtig begin van 2018.

Zoals u natuurlijk allen gemerkt hebt kregen we eerst op 3 januari een fikse storm en of dat nog niet genoeg was meteen op 18 januari een nog heviger storm eroverheen.  De eerste storm heeft op ons tuincomplex niet veel schade veroorzaakt, wel waren er wat bomen aan de kant van de Begraafplaats (langs het buitenpad) afgebroken maar dat is voortvarend opgeruimd..

Bij onze buren op ATV Toepad is echter wel een zware grote boom omgevallen precies op hun gloednieuwe vuilstortplaats. Toen de gemeente daar kwam ruimen bleken er heel wat bomen ziek, dus die zijn ook aangepakt.  We vreesden toen ook voor onze bomenrij aan de straatkant, maar dat viel mee; er hoefde eigenlijk niks weg.

Wel heeft de gemeente toen, nog net voor de 2e storm, toch de grote, al jaren erg scheef hangende boom op het z.g. eilandje  omgekapt. Een wat kale plek daar nu.   Maar t was net op tijd, bij de storm van de 18e was deze boom geheid op de loodsen terechtgekomen.

De tweede en veel heviger storm van 18 januari veroorzaakte op ons complex wel wat schade.

Hierbij een wat vage (vanwege de privacy) fotocollage.

De betreffende tuinleden zijn door Gerard Donkersloot, die natuurlijk ter plekke was alles in de gaten, hield zo snel mogelijk op de hoogte gebracht.

Op de weg en overal in het land nog veel meer schade, maar die fotoos heeft u vast al gezien!

 

Nagekomen bericht:

Wat betreft het op de hoogte brengen van schade of weggewaaide zaken aan de tuinleden bleek dat niet alle telefoonnummers op onze ledenlijst meer kloppen.

Heeft u wellicht het afgelopen jaar een ander telefoonnummer gekregen of uw 010- vaste lijn vervangen door een 06 -nummer, geeft u dat dan aub even door aan het bestuur?