Invalidenparkeerplaats

Invalidenparkeerplaats

 

 

 

Op de parkeerplaats zal voortaan één invalidenparkeerplaats worden gereserveerd voor invalide leden die over een auto beschikken en een invalidenkaart hebben. Deze plaats wordt met een bord aangeduid. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Als de plaats bezet is door een auto van een andere invalide, is er geen tweede exclusieve invalidenplaats beschikbaar.

Uitsluitend leden die beschikken over een officiële invalidenparkeerkaart die op hun naam is gesteld, mogen op deze plaats parkeren. Om te voorkomen dat ook niet-invaliden van deze parkeerplaats gebruik maken, moet de invalidenparkeerkaart eerst (eenmalig) bij het bestuur worden aangemeld en getoond. Als dat niet gebeurt, zullen parkeerders worden gesommeerd van deze plaats te vertrekken. Ook al beschikken zij over een invalidenparkeerkaart.

 

Misbruik is de reden geweest dat de bestaande invalidenparkeerplaats in de loop van dit voorjaar werd opgeheven. We gaan het nu weer proberen in het belang van de invaliden. Vindt wederom misbruik plaats, dan zal de invalidenparkeerplaats mogelijk definitief worden opgeheven. Het bestuur doet een beroep op ieders redelijkheid en fatsoen. Bestuursleden hebben niet de taak en geen zin om parkeerpolitie te spelen.

 

 

Uw Kweeklustbestuur